Maak kennis met ons team

Betrokken en resultaatgericht

Ons team staat voor deskundige juridische dienstverlening binnen een kleinschalig, betrokken en laagdrempelig kantoor. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze cliënten. Dit betekent korte lijntjes, een luisterend oor en duidelijke taal, zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt uw zaak kort inhoudelijk besproken en de werkwijze van BvR Advocatuur toegelicht. Tevens wordt een eerste inschatting gemaakt van uw mogelijkheden, kansen en kosten.

In samenwerking met u wordt vervolgens de juiste aanpak bepaald, waarbij ons team u daadkrachtig bijstaat om tot het gewenste resultaat te komen.

Daarnaast is BvR Advocatuur een zogeheten High Trust kantoor. High Trust betekent dat wij eenvoudiger voor u een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) kunnen aanvragen en u sneller weet of u daarvoor in aanmerking komt. Alleen advocatenkantoren die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen komen in aanmerking voor High Trust.

Kim

mr. K. (Kim) Steenbergen – van Straten

Advocaat

Kim is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor. Bij dit kantoor heeft zij veel ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Kim heeft altijd de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen. Toen de kans zich voordeed, heeft ze deze met beide handen aangegrepen en was BvR Advocatuur in 2015 een feit.

Kim treedt voornamelijk op voor particulieren. Door haar klantgerichte aanpak te combineren met het denken in kansen en mogelijkheden streeft ze ernaar om ieder juridisch geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, gaat ze de gang naar de rechter zeker niet uit de weg.

Haar werkwijze wordt door anderen omschreven als vastberaden en betrokken, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de impact van een juridisch geschil op de cliënten. Bij elke zaak is het haar doel om het geschil naar volle tevredenheid van de cliënten af te wikkelen met behulp van al haar juridische kennis, ervaring en deskundigheid.

Daarnaast is Kim meerdere jaren lid geweest van onderstaande adviescommissies:

  • Adviescommissie Participatiewet Baanbrekers (gecombineerde uitvoeringsorganisatie voor sociale zaken en sociale werkgelegenheid van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk).
  • Adviescommissie Participatiewet gemeente ’s-Hertogenbosch

Kim Steenbergen – van Straten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht
  • Letselschade
  • Sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Angela

Angela van de Wetering

Juridisch secretaresse

Angela is de rechterhand van Kim en voor veel cliënten het vertrouwde eerste aanspreekpunt. Angela heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de advocatuur en heeft bij diverse advocatenkantoren gewerkt. Het reilen en zeilen binnen de advocatuur heeft voor haar dus geen geheimen meer.

Angela is serieus en zorgvuldig in haar werk. Ontzorgen staat bij haar hoog in het vaandel, zowel voor cliënten als voor Kim. Angela ondersteunt Kim bij allerhande werkzaamheden en is zodoende goed op de hoogte van alle lopende zaken.