PRETTIG KENNIS
MET U TE MAKEN

BvR Advocatuur, uw Bron van Raad
BvR Advocatuur staat voor deskundige juridische dienstverlening binnen een kleinschalig, betrokken en laagdrempelig kantoor. Een scherp all-in uurtarief en duidelijke taal zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten.

Daarnaast is BvR Advocatuur aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur en is tevens een zogeheten High Trust kantoor. High Trust betekent dat BvR Advocatuur eenvoudiger een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u kan aanvragen. Alleen advocatenkantoren die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen komen in aanmerking voor High Trust. U profiteert daar ook van. Wanneer BvR Advocatuur een toevoeging voor u aanvraagt weet u binnen enkele dagen of u daarvoor in aanmerking komt. Zo kan BvR Advocatuur u sneller verder helpen en weet u sneller welke kosten u heeft.

Vul het online contactformulier in voor een gratis kennismakingsgesprek met BvR Advocatuur of neem telefonisch contact op.

Kim Steenbergen-vanStraten

mr. K. (Kim) Steenbergen – van Straten

ADVOCAAT

Kim is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor. Bij dit kantoor heeft zij veel ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Kim heeft altijd de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen en toen de kans zich voordeed heeft ze deze met beide handen aangegrepen.

Kim treedt voornamelijk op voor particulieren. Door haar klantgerichte aanpak te combineren met het denken in kansen en mogelijkheden streeft ze ernaar om ieder juridisch geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, gaat ze de gang naar de rechter zeker niet uit de weg.

Haar werkwijze wordt door anderen omschreven als vastberaden en betrokken, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de impact van een juridisch geschil op de cliënten. Bij elke zaak is het haar doel om het geschil naar volle tevredenheid van de cliënten af te wikkelen met behulp van al haar juridische kennis, ervaring en deskundigheid.

Kim Steenbergen – Van Straten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht
  • Letselschade
  • Sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Tevens is Kim actief als:

  • Lid van de adviescommissie PW (Participatiewet) van Baanbrekers (samenwerking tussen de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk)


Bekijk hier haar LinkedIn profiel