HIERMEE HOUDT BVR ADVOCATUUR ZICH BEZIG

Letselschade advocaat

Een ongeluk kan iedereen overkomen. De gevolgen van letselschade zijn ingrijpend en complex. Uw gezondheid is daarbij uiteraard het belangrijkste, maar indien een ander de veroorzaker is van het ongeluk, heeft u recht op een schadevergoeding. Om sterk te staan tegenover de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij is een goede letselschade advocaat belangrijk. BvR Advocatuur staat u op deskundige wijze bij en gaat voor het maximale resultaat. Daarnaast kan een (letsel)advocaat samen met u vaststellen wat uw schade precies is. U kunt hierbij denken aan letsel en schade als gevolg van:

  • een arbeidsongeval
  • beroepsziekten
  • een verkeersongeval
  • een medische fout
  • mishandeling of geweld
  • een ongeval in of rondom huis

Maak een afspraak met een advocaat letselschade

Bij BvR Advocatuur bent u altijd van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek om uw schade en letsel te bespreken met de advocaat. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op uw zaak en wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Hoe worden uw kansen ingeschat en aan welke kosten moet u denken als u zich bij letsel laat bijstaan door een letselschade advocaat? Als de aansprakelijkheid voor de letselschade is erkend, worden de kosten van een advocaat letselschade vergoed door de aansprakelijke partij. U kunt zich dan kosteloos laten bijstaan!

Vul het online contactformulier in voor een gratis kennismakingsgesprek met BvR Advocatuur of neem telefonisch contact op.