HET LAATSTE NIEUWS

Vacature juridisch secretaresse (parttime)

BvR Advocatuur te Heesch is wegens groei op zoek naar een parttime juridisch secretaresse.
Het betreft een nieuwe functie binnen ons kantoor voor in eerste instantie 4 uur per week, waarbij de mogelijkheid bestaat dat het aantal uren per week wordt uitgebreid afhankelijk van het werkaanbod.

BvR Advocatuur staat voor resultaatgerichte, betrokken, toegankelijke juridische dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht.

Er heerst een open en informele werksfeer waarbij korte lijnen, snel schakelen en samenwerken voorop staan.

Functieprofiel
Je bent representatief, daadkrachtig en communicatief sterk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ondersteuning op het gebied van telefoonbehandeling, uitwerken van correspondentie en processtukken, agendabeheer en administratie. Je werkt accuraat, nauwkeurig en toont initiatief. Tevens sta je open voor feedback en je durft dit ook te geven.

Functie-eisen:
• minimaal 4 tot 8 uur per week beschikbaar
• relevante opleiding op tenminste MBO-niveau
• voldoende relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de advocatuur
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• goede beheersing van het Officepakket (Word, Excel, Outlook en Powerpoint)
• affiniteit met het recht

BvR Advocatuur biedt:
• een afwisselende baan
• een plezierige en informele werksfeer
• passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie en CV op administratie@bronvanraad.nl.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Kim Steenbergen – van Straten via telefoonnummer 0412-857775.

Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Verhoging kinderalimentatie

Op 9 oktober jongstleden heeft de Hoge Raad bepaald dat bij de vaststelling van de door de ouders verschuldigde alimentatie voor hun minderjarige kinderen het kindgebonden budget, inclusief ‘alleenstaande ouderkop’, niet in aanmerking moet worden genomen bij de bepaling van de behoefte van het kind. Het kindgebonden budget moet worden meegeteld in de berekening van de draagkracht van de ouder die het kindgebonden budget ontvangt.

Lees meer…

Veranderingen arbeidsrecht na 1 juli 2015

Vanaf 1 juli 2015 zijn er een aantal dingen veranderd in het ontslagrecht. Zo kan een werkgever, bij ontbinding van de arbeidsovereenkomst, niet meer zelf kiezen of hij een ontslagvergunning aanvraagt bij het UWV of een ontbindingsprocedure start bij de kantonrechter. Vanaf 1 juli jl. kan alleen een ontslagvergunning bij het UWV worden aangevraagd, indien sprake is van bedrijfseconomische reden dan wel langdurige arbeidsongeschiktheid. De kantonrechter is degene die over alle andere gronden oordeelt, waarbij de toetsing strenger is geworden en een ontslag nog beter moet worden onderbouwd.

Lees meer…